Paneng muu



Bild lånad från SantaMaria

God och enkel thailändsk rätt, som går fort att tillaga.

3 pers.
Ingredienser:
2 msk matolja
2-3 msk Thai red curry paste
400g fläskfilé
2 msk strösocker
400 ml kokosmjölk
½ msk Kaffir Lime leaves
2 msk Fisch sauce

Gör så här:
1. Skär fläskfilen tunt, går lättare om den är lite lite fryst.
2. Fräs curry-pastan i oljan i ungefär en minut.
3. Tillsätt köttet och stek till dess att det är genomstekt.
4 Häll i kokosmjölken, sockret, lime leaves och fisch sauce. Låt koka några minuter.

Servera med äggnudlar, pasta eller ris.

/Karin

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0