Tacofisk

Enkelt och supergott recept. Orginalreceptet är från Arla, i detta recept har jag gjort vissa ändringar för att det skall passa min smak bättre:)

 

600g vitfiskfilé, tinad

1tk salt

1 dl matlagningsgrädde

2-3 dl tacosås

1-2dl riven ost

krossade tortillachips

 

Sätt ugnen på 225 grader. Salta filéerna och lägg dem i en ugnsfast form. Blanda grädde, tacosås och riven ost och häll det över fisken. Krossa chipsen och strö över. 25 minuter i ugnen. Jag brukar alltid servera med kokt potatis, men det är ju upp till en själv vad man anser passar.


/ Jenny

Kommentarer
Postat av: Ida

Svensson, tacofisk påminner mig om skolmaten som inte alls var nån höjdare... Är det verkligen gott?

2012-03-14 @ 11:27:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0