Oreotryfflar

Så enkelt, så otroligt gott!!
 
Krossa bara ett paket oreokex i matberedaren, tillsätt 200g philadelphiaost = smeten är klar! Klicka ut till bollar/klumpar eller vad man nu skall kalla det, med hjälp av två skedar. Frys dem annars är de hopplösa att jobba med! Ta ut dem efter ett tag för att rulla dem till bollar och lägg dem sedan i frysen igen. 
 
Smält 200g mörk blockchoklad. Stick gärna en tandpetare i bollen då du skall rulla dem i chokladen det gör det enklare och lämnar mindre fula mönster på tryffeln:) Placera bollarna i tryffelformar. Tanpetaren tar du enket ut med hjälp av en sax. 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0