Saffranstryffel med vit choklad.

Fick receptet av Gunilla på jobbet och jösses så gott, skulle kunnat äta hela smeten direkt ur kastrullen, men det gjorde jag ju såklar inte, bara nästan. ;)
 
1 dl vispgrädde
0,5 gr saffran
250 gr vit choklad
100 gr smör
 
Tillvägagångssätt:
1. Koka upp grädden och lägg i saffran.
2. Finhacka chokladen och dela smöret i mindre bitar, lägg i chokladen och smöret i grädden, rör till en jämn smet.
3. Låt smeten stå kall till den är formbar, jag hade min i över natten.
4. Spritsa smeten i små aluminiumformar, låt tryfflarna sedan stå svalt tills de ska serveras. Tadaa!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0