Jennys kanel- och havrekakor

Dessa kakor är inspirerade av sommarkaka, alltså den fantastiska sockerkakan som man toppar med en havregryn/kanelblandning. Dessa är "toppingen" som småkaka:) 
 
Detta är min senaste version (3e) av receptet och den som jag tycker smakar mest likt originalet och ändå håller ihop i en kaka.

50g smör

0,5 socker

2,5 havregryn

Kanel (efter smak)

1 ägg

Smält smöret och bland i socker blanda i kanel, socker och havregryn. Tillsätt till sist ägget. Klicka ut i formar. Grädda mitt i ugnen 175grader i ca 10 minuter.
Hur lång tid det tar att grädda beror självklart på hur stora kakor du gör, jag gjorde mycket små kakor.
 
/Jenny

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0